Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDMXN - US Dollar / Mexican Peso

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 192.6855 PointsSwap Long: -517.043 Points
Lav: 19.61358Spread MT5 flytendeHĂžy: 19.81947
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:54 (Local)
Opens in 1h 56m
Tokyo
05:54 (Local)
Opens in 3h 6m
London
20:54 (Local)
Opens in 11h 6m
New York
15:54 (Local)
Closes in 0h 6m

USDMXN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 211.50Gjennomsnitt: 215.82
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 MXN X USDMXN Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet USD/MXN sammenfÞyer to viktige globale valutaer: den meksikanske pesoen og den amerikanske dollaren. Paret er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom Þkonomiene i disse nasjonene, mens deres nÊre geografiske, politiske og kommersielle bÄnd skaper en interessant dynamikk. Den meksikanske valutaen har liten innvirkning pÄ sin nabo USA, men den fÞrstnevnte har en tendens til Ä skygge bevegelsene til sistnevnte. Koblingen vÊre ideell for erfarne investorer med hÞy risikoterskel.

For Ă„ investere i dag, kontakt FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!