info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

USDHKD - US Dollar / Hong Kong Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
22:26 (Local)
Opens in 59h 24m
Tokyo
21:26 (Local)
Opens in 59h 34m
London
13:26 (Local)
Closes in 3h 4m
New York
08:26 (Local)
Opens in 1h 4m

USD HKD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 2.00Gjennomsnitt: 4.30
cTrader Limit og Stop-nivå0
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollarMax. Leverage is 1:20
Minimum kontraktstørrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD10 / USDHKD Rate
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen0.01 lot
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivå> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/8/2019 – 25/8/2019. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen USD/HKD sammenføyer to store verdensvalutaer: Hongkong-dollaren og den amerikanske dollaren. Paret er sterkt påvirket av sammenhengen mellom økonomiene i disse to nasjonene, og som et resultat er det typisk volatilt, hardt å forutsi og høyrisiko. Disse valutaene er påvirket av svært divergerende faktorer, og dette betyr at bevegelse innenfor ett marked er svært sjelden gjenspeilet av bevegelse innenfor den andre. Som følge av dette kan valutakursene endres raskt, og gir den perfekte muligheten for fortjeneste for den kunnskapsrike investoren.

For å legge til USD/HKD-paret i porteføljen din, kontakt oss i dag.

Få USDHKD tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)