Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDDKK - US Dollar / Danish Krone

Swap Short: -117.9098 PointsSwap Long: -15.5532 Points
Lav: 7.49152Spread MT5 flytendeHĂžy: 7.52620
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:45 (Local)
Closes in 0h 27m
Tokyo
13:45 (Local)
Closes in 1h 15m
London
05:45 (Local)
Opens in 2h 15m
New York
00:45 (Local)
Opens in 8h 45m

USDDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 15.90Gjennomsnitt: 29.93
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet USD/DKK blir sjelden handlet utenfor Danmark, men det kan spille en viktig rolle i portefÞljen. De to Þkonomiene som har stor innflytelse pÄ paret - USA og Danmark - pÄvirkes av svÊrt forskjellige faktorer, og dermed har paret en tendens til Ä vÊre volatilt og uforutsigbart. Selv om dette skremmer mange fra Ä investere i koblingen, kan det gjÞre kombinasjonen ideell for tradere med hÞy risikoterskel, og kan gi fortjeneste like stor som risikoen.

For Ă„ investere i dag, kontakt FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!