Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDCZK - US Dollar / Czech Koruna

Swap Short: 0 PointsSwap Long: -48.0342 Points
Lav: 25.1773Spread MT5 flytendeHĂžy: 25.5775
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
20:11 (Local)
Opens in 13h 39m
Tokyo
19:11 (Local)
Opens in 13h 49m
London
11:11 (Local)
Closes in 5h 19m
New York
06:11 (Local)
Opens in 3h 19m

USDCZK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 501.00Gjennomsnitt: 1,479.31
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CZK X USDCZK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Trade CFDer pÄ USD/CZK valutaparet med FxPro.

FxPro tilbyr CFDer pÄ USD/CZK og 70+ valutapar, inkludert store, mindre og eksotiske par, som kan handles pÄ alle plattformer, inkludert FxPro MT4, FxPro MT5 og FxPro cTrader. Forex-CFDer kan handles 24/5, med instant eller market execution og med faste eller flytende spreads, avhengig av kontotype. Ved Ä velge Ä handle CFDer pÄ forex med FxPro, kan du dra nytte av konkurransedyktig prising, med spreads sÄ lave som 0 pips pÄ store par, rask ordreutfÞrelse og profesjonelle tradingforhold.

Hvis du har spÞrsmÄl om trading med USA Dollar/Tsjekkisk koruna, eller et annet valutapar med FxPro, vennligst kontakt . vÄr kundesupport.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!