Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.60% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDCNH - US Dollar / Chinese Yuan

Swap Short: -124.5049 PointsSwap Long: -0.3773 Points
Lav: 6.84170Spread MT5 flytendeHĂžy: 6.87907
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:21 (Local)
Opens in 18h 29m
Tokyo
14:21 (Local)
Opens in 18h 39m
London
06:21 (Local)
Opens in 25h 39m
New York
01:21 (Local)
Opens in 32h 9m

USDCNH Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 9.50Gjennomsnitt: 11.73
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CNH X USDCNH Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen USD/CNH er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to av de stÞrste og mest velstÄende Þkonomiene i verden: USA og Kina. Selv om det er en mindre kobling, har den en betydelig etterspÞrsel og dens popularitet har vokst. Forholdet mellom de to valutaene kan vÊre volatilt, pÄ grunn av de mange divergerende faktorer som pÄvirker formuene i disse svÊrt forskjellige nasjonene. Som et resultat kan USD/CNH-valutaparet vÊre en investors drÞm, fordi den tilbyr potensiell fortjeneste like stor som risikoen.

For Ă„ investere i dag, kontakt FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!