Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

USDCHF - US Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -11.2577 PointsSwap Long: 7.6382 Points
Lav: 0.94655Spread MT5 flytendeHĂžy: 0.95002
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:47 (Local)
Closes in 1h 25m
Tokyo
12:47 (Local)
Closes in 2h 13m
London
03:47 (Local)
Opens in 4h 13m
New York
22:47 (Local)
Opens in 10h 43m

USDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 0.90Gjennomsnitt: 1.60
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 USD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 USD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordrebekreftelsesregler.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen USD/CHF regnes som «The Swissie», blant de fire store. Paret er et av de mest omsatte forexparene pÄ markedene og knytter sammen to av de mest innflytelsesrike Þkonomiene i verden. Selv om USAs Þkonomiske makt er anerkjent internasjonalt, har Sveits lenge opptrÄdt som et primÊrt banksenter for kunder som bidro til Ä skape et formidabelt Þkonomisk rykte. Selv om landet nylig har blitt tvunget til Ä devaluere sin valuta etter massive tilstrÞmninger fra Europa, er paret fortsatt hÞy Þnsket blant mange.

Hvis du vil legge til USD/CHF valutakombinasjonen i portefĂžljen din,kontaktFxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!