Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

SGDJPY - Singapore Dollar / Japanese Yen

Swap Short: -17.7714 PointsSwap Long: -0.4952 Points
Lav: 101.208Spread MT5 flytendeHĂžy: 101.593
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
16:16 (Local)
Opens in 17h 34m
Tokyo
14:16 (Local)
Closes in 0h 44m
London
06:16 (Local)
Opens in 1h 44m
New York
01:16 (Local)
Opens in 8h 14m

SGDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 7.60Gjennomsnitt: 14.80
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 SGD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 SGD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen SGD/JPY har i de senere Ärene vokst i popularitet, og har klart Ä bygge en stor fÞlge av tilhengere. Resultatet er sterkt pÄvirket av de to store verdensÞkonomiene: Singapore og Japan. Den fÞrste har ofte en tendens til Ä skygge sistnevnte, og derfor er bevegelser ofte relativt enkle Ä forutsi. For de som Þnsker middelsrisikoinvesteringer for Ä utvide en portefÞlje fylt med de store, kan SGD/JPY-kombinasjonen vÊre et ideelt valg.

For Ä investere i dag, kontakt vÄrt FxPro-team nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!