Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -8.4746 PointsSwap Long: 3.2245 Points
Lav: 30.298Spread MT5 flytendeHĂžy: 30.731
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:48 (Local)
Opens in 2h 2m
Tokyo
05:48 (Local)
Opens in 3h 12m
London
20:48 (Local)
Opens in 11h 12m
New York
15:48 (Local)
Closes in 0h 12m

PLNJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 3.90Gjennomsnitt: 5.20
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 PLN (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 PLN
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen PLN/JPY er sterkt pÄvirket av resultatene av to viktige, men svÊrt forskjellige Þkonomier: Polen og Japan. Disse valutaene er pÄvirket av et bredt spekter av divergerende faktorer, og som et resultat de kan reagere veldig annerledes til verdensarrangementer. Paret anses derfor Ä vÊre volatil og vanskelig Ä forutsi. For den libertinske investoren kan det imidlertid vÊre et ideelt tillegg, siden det gir sjansen for overskudd like stort som risikoen.

For Ä investere nÄ, kontakt FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!