Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

NZDUSD - New Zealand Dollar / US Dollar

Swap Short: -0.7795 PointsSwap Long: -3.3503 Points
Lav: 0.57223Spread MT5 flytendeHĂžy: 0.58128
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:50 (Local)
Closes in 1h 22m
Tokyo
12:50 (Local)
Closes in 2h 10m
London
04:50 (Local)
Opens in 3h 10m
New York
23:50 (Local)
Opens in 9h 40m

NZDUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 0.60Gjennomsnitt: 1.25
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 NZD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

NZDUSD, AUDUSD-spreads kan variere over oppgitt maksimum hver onsdag, mellom klokken 08:00 - 11:00 (GMT).

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Vanligvis betegnet 'The Kiwi' er valutakombinasjonen NZD/USD blant de ti mest omsatte valutaene i verden. I likhet med den australske dollaren, ble New Zealand-valutaen fordelt de siste tiÄrene fra en handelsboom som drev verdien til svevende hÞyder. Dette paret symboliserer nÄ forholdet mellom to av de mest innflytelsesrike Þkonomiene pÄ kloden. Dette har fÞrt til at parets popularitet har Þkt eksponentielt de siste Ärene, sÄ mye at Reserve Bank of New Zealand ble tvunget til Ä introdusere devalueringsforanstaltninger i 2012. Den passer for alle, fra nybegynner til profesjonell trader.

Hvis du vil investere i NZD/USD valutaparet,kontaktFxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!