Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.60% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

NZDSGD - New Zealand Dollar / Singapore Dollar

Swap Short: -5.9786 PointsSwap Long: -9.1943 Points
Lav: 0.82280Spread MT5 flytendeHĂžy: 0.82723
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:59 (Local)
Opens in 41h 51m
Tokyo
13:59 (Local)
Opens in 43h 1m
London
04:59 (Local)
Opens in 51h 1m
New York
00:59 (Local)
Opens in 56h 31m

NZDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 10.80Gjennomsnitt: 11.21
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 NZD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen NZD/SGD blir ikke ofte handlet, men det kan vÊre et ideelt valg for den opportunistiske investoren som er villig til Ä ta en gamble. Parets ytelse pÄvirkes sterkt av to svÊrt forskjellige Þkonomier -New Zealand og Singapore. Sammenhengen mellom disse valutaene har en tendens til Ä vÊre svak, noe som skaper et volatilt og uforutsigbart marked. Men det gir ogsÄ muligheten til Ä gjÞre overskudd like store som de potensielle risikoene.

For Ä investere i dag, kontakt FxPro nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!