Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

NZDJPY - New Zealand Dollar / Japanese Yen

Swap Short: -8.3475 PointsSwap Long: 3.4969 Points
Lav: 82.705Spread MT5 flytendeHĂžy: 83.990
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:32 (Local)
Closes in 1h 40m
Tokyo
12:32 (Local)
Closes in 2h 28m
London
04:32 (Local)
Opens in 3h 28m
New York
23:32 (Local)
Opens in 9h 58m

NZDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 0.90Gjennomsnitt: 2.03
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 NZD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen NZD/JPY blir ikke ofte handlet, men den kan fortsatt fylle en nisjerolle i den erfarne investorens portefÞlje. Det lave tradingvolumet av paret gjÞr det utsatt for plutselige bevegelser, og det regnes vanligvis for Ä vÊre flyktig og vanskelig Ä forutsi. Kombinasjonen er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to svÊrt forskjellige Þkonomier - i New Zealand og Japan - og derfor er spread ofte brede. For de med hÞy risikogrense, kan NZD/JPY-paret vÊre det perfekte tillegget til portefÞljen.

Invester i dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!