Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

NZDCHF - New Zealand Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -8.4476 PointsSwap Long: 4.2074 Points
Lav: 0.59954Spread MT5 flytendeHĂžy: 0.60077
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
19:01 (Local)
Opens in 14h 49m
Tokyo
17:01 (Local)
Opens in 15h 59m
London
08:01 (Local)
Closes in 8h 29m
New York
03:01 (Local)
Opens in 6h 29m

NZDCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.30Gjennomsnitt: 1.67
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 NZD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen NZD/CHF blir ikke ofte handlet, men uforutsigbarheten, volatiliteten og risikofaktoren kan vÊre fristende for de investorene som liker Ä ta en gamble. Paret er sterkt pÄvirket av to svÊrt forskjellige Þkonomier: New Zealand og Sveits. Þderfor fÞlger valutarbevegelsene sjelden samme mÞnster og er dermed vanskelige Ä lese og enda vanskeligere Ä forutsi. Paret gir likevel muligheten til Ä gjÞre fantastisk fortjeneste nÄr det plasseres i erfarne hender.

For Ä legge til paret i portefÞljen din, kontakt oss nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!