Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

NZDCAD - New Zealand Dollar / Canadian Dollar

Swap Short: -1.1746 PointsSwap Long: -3.9511 Points
Lav: 0.77851Spread MT5 flytendeHĂžy: 0.78743
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:09 (Local)
Closes in 2h 3m
Tokyo
12:09 (Local)
Closes in 2h 51m
London
04:09 (Local)
Opens in 3h 51m
New York
23:09 (Local)
Opens in 10h 21m

NZDCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.40Gjennomsnitt: 1.84
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 NZD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 NZD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet NZD/CAD er sterkt avhengige av to viktige internasjonale Þkonomier: New Zealand og Canada. Paret er ofte ansett som flyktig og uregelmessig, og som et resultat er det best egnet for de med hÞyrisikotÊrskel. uforutsigbarhet av denne kombinasjonen betyr at den ofte er uegnet for nybegynnertrading, men nÄr den plasseres i eksperthender, gir det mulighet for himmelhÞy fortjeneste.

Kontakt FxPro Ă„ investere i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!