Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

NOKSEK - Norwegian Krone / Swedish Krona

Swap Short: -11.0162 PointsSwap Long: -7.7744 Points
Lav: 1.03693Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.04532
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:31 (Local)
Closes in 0h 41m
Tokyo
13:31 (Local)
Closes in 1h 29m
London
05:31 (Local)
Opens in 2h 29m
New York
00:31 (Local)
Opens in 8h 59m

NOKSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 12.00Gjennomsnitt: 16.41
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 NOK (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 NOK
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen NOK/SEK blir sjelden handlet utenfor Norge og Sverige, men det har en nisjerolle i portefÞljen til mange investorer. Parets ytelse pÄvirkes sterkt av sammenhengen mellom Þkonomien til to europeiske naboene. PÄ grunn av nasjonens nÊre Þkonomiske, Þkonomiske og politiske bÄnd til hverandre og resten av euroomrÄdet, er valutabevegelser ofte parallelle hverandre. Denne relative forutsigbarheten betyr at NOK/SEK valutaparet er et ideelt valg for de som Þnsker middels risikoinvesteringer som de kan legge til sin portefÞlje.

For Ă„ finne ut mer, kontakt FxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!