Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.28% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Lav: 0Spread {{platformType}} flytendeHigh: 0
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
13:58 (Local)
Closes in 2h 14m
Tokyo
11:58 (Local)
Closes in 3h 2m
London
03:58 (Local)
Opens in 4h 2m
New York
22:58 (Local)
Opens in 10h 32m
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 61.50Gjennomsnitt: 125.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen GBP/ZAR er en mindre kobling, men den har fortsatt en god andel av tilhengere. Forholdet mellom valutaene er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to store globale Þkonomier: Storbritannia og SÞr-Afrika. Parets oppfÞrsel er ofte uforutsigbar pÄ grunn av de mange divergerende faktorene som pÄvirker disse nasjonene. Til tross for at de er flyktige og uberegnelige, gir kombinasjonen sjansen til betydelig fortjeneste nÄr den styres av erfarne hender.

For Ä legge til GBP/ZAR valutaparet i portefÞljen din, kontakt oss nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!