Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPSGD - British Pound / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -7.1659 PointsSwap Long: -23.6293 Points
Lav: 1.64220Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.65522
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
06:26 (Local)
Opens in 3h 24m
Tokyo
04:26 (Local)
Opens in 4h 34m
London
19:26 (Local)
Opens in 12h 34m
New York
14:26 (Local)
Closes in 1h 34m

GBPSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 11.50Gjennomsnitt: 12.21
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Prestasjonen til GBP/SGD-valutakombinasjonen er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to svÊrt forskjellige Þkonomier: Storbritannia og Singapore. De Þkonomiske statusene til disse nasjonene pÄvirkes av mange ulike faktorer, bÄde interne og eksterne. Resultatet er at forholdet mellom dem er volatilt og uforutsigbart. Med mulighet for fortjeneste som er like stor som risikoen, kan GBP/SGD-paret ogsÄ gjÞre et flott tillegg til den libertinske investorens portefÞlje.

Kontakt FxPro i dag for Ă„ finne ut mer.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!