Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 110.80Gjennomsnitt: 154.98
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivå0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimum kontraktstørrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1000 GBP
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivå> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Prestasjonen til GBP/SEK valutaparet er sterkt påvirket av sammenhengen mellom to viktige europeiske økonomier: Storbritannia og Sverige. På grunn av deres nære politiske, økonomiske og kommersielle bånd til euroområdet, påvirkes disse nasjonene av mange delte faktorer og dermed er svingninger i verdi ofte parallell hverandre. Derfor er koblingen betraktet som relativt forutsigbar, men det er imidlertid et ideelt valg for de som ønsker å gjøre sin første fortjeneste utover de fire store.

Hvis du tror at GBP/SEK-paret kan være det perfekte tillegget til porteføljen din, kontakt vårt team i dag for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

Start trading nå eller Try Demo Account

Practise like a Pro!