Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPSEK - British Pound / Swedish Krona

Swap Short: -161.3556 PointsSwap Long: -77.1377 Points
Lav: 13.53420Spread MT5 flytendeHigh: 13.62384
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
03:43 (Local)
Opens in 54h 7m
Tokyo
02:43 (Local)
Opens in 54h 17m
London
18:43 (Local)
Opens in 61h 17m
New York
13:43 (Local)
Closes in 2h 17m

GBPSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 114.30Gjennomsnitt: 149.49
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Prestasjonen til GBP/SEK valutaparet er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to viktige europeiske Þkonomier: Storbritannia og Sverige. PÄ grunn av deres nÊre politiske, Þkonomiske og kommersielle bÄnd til euroomrÄdet, pÄvirkes disse nasjonene av mange delte faktorer og dermed er svingninger i verdi ofte parallell hverandre. Derfor er koblingen betraktet som relativt forutsigbar, men det er imidlertid et ideelt valg for de som Þnsker Ä gjÞre sin fÞrste fortjeneste utover de fire store.

Hvis du tror at GBP/SEK-paret kan vÊre det perfekte tillegget til portefÞljen din, kontakt vÄrt team i dag for Ä se hvordan vi kan hjelpe deg.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!