Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPPLN - British Pound / Polish Zloty

Swap Short: 21.5384 PointsSwap Long: -120.3792 Points
Lav: 5.35141Spread MT5 flytendeHĂžy: 5.46381
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
20:10 (Local)
Opens in 13h 40m
Tokyo
19:10 (Local)
Opens in 13h 50m
London
11:10 (Local)
Closes in 5h 20m
New York
06:10 (Local)
Opens in 3h 20m

GBPPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 57.70Gjennomsnitt: 63.42
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen GBP/PLN er sterkt pÄvirket av to store europeiske land: Storbritannia og Polen. Fluktuasjoner i verdi mellom de to er ofte parallelle pÄ grunn av de delte og nÊre politiske, Þkonomiske og kommersielle bÄndene mellom disse nasjonene og euroomrÄdet. Det lave tradingvolumet av denne koblingen gjÞr det mer utsatt for volatilitet og uforutsigbarhet enn de mest omsatte kombinasjonene, men det kan fortsatt vÊre en ideell middelsrisiko investering for de som Þnsker Ä utvide sine portefÞljer.

Hvis du vil investere, kontakt FxPro nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!