Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPNZD - British Pound / New Zealand Dollar

Swap Short: -2.2272 PointsSwap Long: -11.6817 Points
Lav: 2.04820Spread MT5 flytendeHigh: 2.06151
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
04:41 (Local)
Opens in 53h 9m
Tokyo
03:41 (Local)
Opens in 53h 19m
London
19:41 (Local)
Opens in 60h 19m
New York
14:41 (Local)
Closes in 1h 19m

GBPNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.10Gjennomsnitt: 2.79
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet GBP/NZD blir ikke ofte handlet, men det har likevel en betydelig mengde hengivne tradere, i stor grad sammensatt av erfarne fagfolk med hÞy risikoterskel. Kombinasjonen er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to store verdener Þkonomier: Storbritannia og New Zealand. Paret er kjent for sin volatilitet og den uberegnelige karakteren av markedsbevegelser, noe som innebÊrer at den mÄ hÄndteres med stor forsiktighet. I hendene pÄ erfarne investorer gir det imidlertid sjansen til fortjeneste like stor som risikoen det medfÞrer

Hvis du vil investere i paret, kontakt vÄrt FxPro-team nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!