Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPNOK - British Pound / Norwegian Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -128.1308 PointsSwap Long: -89.858 Points
Lav: 12.14471Spread MT5 flytendeHĂžy: 12.25501
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
00:33 (Local)
Opens in 57h 17m
Tokyo
22:33 (Local)
Opens in 58h 27m
London
13:33 (Local)
Closes in 2h 57m
New York
08:33 (Local)
Opens in 0h 57m

GBPNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 74.00Gjennomsnitt: 133.04
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Effekten av GBP/NOK-valutakombinasjonen pÄvirkes hovedsakelig av sammenhengen mellom to viktige europeiske land: Storbritannia og Norge. I likhet med mange europeiske valutaer varierer svingninger i verdi mellom de to ofte parallelt. Dette er pÄ grunn av nasjonenes nÊre Þkonomiske, politiske og Þkonomiske bÄnd til euroomrÄdet. Det lave tradingvolumet av paret gjÞr det mer utsatt for volatilitet og plutselige svingninger enn de fire store, men det kan fortsatt gjÞre en ideell investering for de som ser etter middels risiko-koblinger for Ä bidra til Ä diversifisere sine portefÞljer.

Hvis du vil investere i dag, kontakt vÄrt FxPro-team nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!