Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Execution
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.30Gjennomsnitt: 1.47
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivå0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstørrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1000 GBP
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivå> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordrebekreftelsesregler.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet GBP/JPY er en høyrisiko, flyktig valutakombinasjon, ofte referert til som "The Widow-Maker". Det er definert av store bevegelser i pris sammenlignet med andre par. Faktisk under det økonomiske sammenbruddet fra 2008 flyttet paret over 7.000 pips, et fenomen som var uhørt.

Avhengig av din individuelle tradingstil, er denne volatiliteten enten en svært ønsket eller svært mislikt. GBP/JPY er et optimalt valg for tradere som ser etter volatilitet eller store bevegelser, men det bør bare omsettes der det brukes beskyttende stop-loss-ordre. Dette parets betydelige risikoer gjør det svært uegnet for nybegynnere, men det er imidlertid et ideelt moneymaking-instrument for de med mer erfaring og en libertinsk tilnærming til risiko.

Hvis GBP/JPY-valutakombinasjonen vil ligge bra i porteføljen din,kontaktFxPro i dag.

Start trading nå eller Try Demo Account

Practise like a Pro!