Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPDKK - British Pound / Danish Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -118.4709 PointsSwap Long: -33.7477 Points
Lav: 8.59970Spread MT5 flytendeHĂžy: 8.65335
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
00:00 (Local)
Opens in 57h 50m
Tokyo
22:00 (Local)
Opens in 59h 0m
London
13:00 (Local)
Closes in 3h 30m
New York
08:00 (Local)
Opens in 1h 30m

GBPDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 60.00Gjennomsnitt: 76.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Effekten av GBP/DKK-valutakombinasjonen er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to viktige europeiske Þkonomier: Storbritannia og Danmark. Parets bevegelser parallellerer hverandre pÄ grunn av den nÊrt og delte Þkonomiske, politiske og Þkonomiske bÄnd til euroomrÄdet. Selv om de er mer volatile og utsatt for stÞrre svingninger enn de store, gir koblingen et pent tillegg til portefÞljer av tradere som Þnsker mellomstore investeringer Ä diversifisere deres eksisterende beholdninger.

For Ä investere i dag, kontakt vÄrt FxPro-team nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!