Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPCHF - British Pound / Swiss Franc

Swap Short: -10.2097 PointsSwap Long: 5.5797 Points
Lav: 1.06298Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.10056
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
17:10 (Local)
Opens in 16h 40m
Tokyo
16:10 (Local)
Opens in 16h 50m
London
08:10 (Local)
Opens in 23h 50m
New York
03:10 (Local)
Opens in 30h 20m

GBPCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.00Gjennomsnitt: 2.64
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen GBP/CHF er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to av Europas viktigste og velstÄende Þkonomier: Storbritannia og Sveits. Begge tradisjonelt betraktet safe-valutaer, de to speiler ofte hverandres bevegelser pÄ grunn av deres lukkede og felles bÄnd med euroomrÄdet. I de senere tidene har verdien av den sveitsiske francen blitt sterkt pÄvirket av den interne devalueringspolitikken, mens verdien av pundet har Þkt. Selv om dette har Þkt parets volatilitet, har det ogsÄ gitt noen fantastiske muligheter for fortjeneste.

Hvis du vil legge til GBP/CHF-paret i portefÞljen din,kontaktoss nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!