info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

GBPCHF - British Pound / Swiss Franc

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:31 (Local)
Opens in 2h 19m
Tokyo
06:31 (Local)
Opens in 2h 29m
London
22:31 (Local)
Opens in 9h 29m
New York
17:31 (Local)
Opens in 15h 59m

GBP CHF Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 0.80Gjennomsnitt: 1.98
cTrader Limit og Stop-nivå0
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 X USDCHF Rate
Minimum kontraktstørrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD10 / USDCHF Rate
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen0.01 lot
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivå> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/8/2019 – 25/8/2019. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen GBP/CHF er sterkt påvirket av sammenhengen mellom to av Europas viktigste og velstående økonomier: Storbritannia og Sveits. Begge tradisjonelt betraktet safe-valutaer, de to speiler ofte hverandres bevegelser på grunn av deres lukkede og felles bånd med euroområdet. I de senere tidene har verdien av den sveitsiske francen blitt sterkt påvirket av den interne devalueringspolitikken, mens verdien av pundet har økt. Selv om dette har økt parets volatilitet, har det også gitt noen fantastiske muligheter for fortjeneste.

Hvis du vil legge til GBP/CHF-paret i porteføljen din,kontaktoss nå.

Få GBPCHF tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)