Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPCAD - British Pound / Canadian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -0.4966 PointsSwap Long: -6.7268 Points
Lav: 1.65332Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.66776
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:18 (Local)
Opens in 2h 32m
Tokyo
05:18 (Local)
Opens in 3h 42m
London
20:18 (Local)
Opens in 11h 42m
New York
15:18 (Local)
Closes in 0h 42m

GBPCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.50Gjennomsnitt: 2.34
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen GBP-CAD er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to viktige globale Þkonomier: Storbritannia og Canada. Paret skygger stort sett bevegelsene til GBP/USD-paret pÄ grunn av den nÊre Þkonomiske, politiske og kommersielle bÄndene mellom Canada og USA. Selv om det lave volumet av denne kombinasjonen gjÞr krysset mer utsatt for svingninger, er paret likevel et ideelt verktÞy for diversifisering for de som er kjent med GBP/USD-paret, men likevel villige til Ä bevege seg utenfor fire store.

For Ă„ legge det til i portefĂžljen din i dag, kontakt FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!