Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

GBPAUD - British Pound / Australian Dollar

Swap Short: -6.4855 PointsSwap Long: -6.2555 Points
Lav: 1.73787Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.74614
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
16:00 (Local)
Closes in 0h 12m
Tokyo
14:00 (Local)
Closes in 1h 0m
London
06:00 (Local)
Opens in 2h 0m
New York
01:00 (Local)
Opens in 8h 30m

GBPAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.50Gjennomsnitt: 2.24
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 GBP (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 GBP
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet GBP/AUD er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to store globale Þkonomier: Storbritannia og Australia. Spreadene er typisk store og markedsbevegelser kan vÊre volatile. Selv om disse faktorene Þker risikoen forbundet med denne kombinasjonen, De gir ogsÄ betydelige fordeler for den kunnskapsrike investoren. Plassert i erfarne hender er dette GBP/AUD-paret et ideelt trekk unna de fire store, og et fantastisk verktÞy for diversifisering.

For Ă„ legge til kombinasjonen i portefĂžljen din, kontakt oss i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!