Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURZAR - Euro / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 72.5516 PointsSwap Long: -456.0366 Points
Lav: 17.93260Spread MT5 flytendeHĂžy: 18.20190
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:26 (Local)
Opens in 2h 24m
Tokyo
05:26 (Local)
Opens in 3h 34m
London
20:26 (Local)
Opens in 11h 34m
New York
15:26 (Local)
Closes in 0h 34m

EURZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 82.70Gjennomsnitt: 147.07
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen EUR/ZAR er en mindre kobling, men den har fortsatt en betydelig mengde fÞlgere globalt. Forholdet mellom paret er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to store globale Þkonomier: euroomrÄdet og SÞr-Afrika. kombinasjonen er ofte uregelmessig, da de Þkonomiske statusene til de to Þkonomiene pÄvirkes av mange divergerende faktorer. Til tross for at de er volatile og vanskelig Ä forutsi, gir paret mulighet for betydelig fortjeneste nÄr de plasseres i erfarne hender.

For Ă„ investere i dag, kontakt FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!