Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURTRY - Euro / Turkish Lira

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -245.919 PointsSwap Long: -85.6421 Points
Lav: 19.62565Spread MT5 flytendeHĂžy: 19.69001
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
19:08 (Local)
Opens in 14h 42m
Tokyo
17:08 (Local)
Opens in 15h 52m
London
08:08 (Local)
Closes in 8h 22m
New York
03:08 (Local)
Opens in 6h 22m

EURTRY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 46.50Gjennomsnitt: 146.04
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 TRY X USDTRY Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet EUR/TRY er ikke mye handlet utenfor Tyrkia, men det har fortsatt en betydelig mengde fÞlgere. Kombinasjonen er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to viktige globale Þkonomier: euroomrÄdet og Tyrkia. Tyrkisk lire korrelerer ikke med euroen sÄ nÊrt som mange av de europeiske valutaene, det skygger ofte dens bevegelser pÄ grunn av de nÊre Þkonomiske og kommersielle bÄndene mellom de to stedene. Som et fantastisk verktÞy for diversifisering, er kombinasjonen best egnet til erfarne investor.

For Ä legge til EUR/TRY-kombinasjonen i portefÞljen din, kontakt oss nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!