Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURSGD - Euro / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -0.0389 PointsSwap Long: -26.0986 Points
Lav: 1.41627Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.42860
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
07:08 (Local)
Opens in 2h 42m
Tokyo
05:08 (Local)
Opens in 3h 52m
London
20:08 (Local)
Opens in 11h 52m
New York
15:08 (Local)
Closes in 0h 52m

EURSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 12.00Gjennomsnitt: 14.24
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen EUR/SGD er ikke mye handlet utenfor Singapore, men den har fortsatt en relativt betydelig etterspÞrsel. Sammenkoblingen er sterkt pÄvirket av sammenhengen mellom to store verdensÞkonomier: euroomrÄdet og Singapore. Tradisjonelt uregelmessig og vanskelig Ä forutsi, er kombinasjonen ideell for erfarne investorer med hÞyrisiko-terskler, med potensial for fortjeneste like stor som gamblene du mÄ ta.

Invester nÄ med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!