Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURSEK - Euro / Swedish Krona

Swap Short: -93.4093 PointsSwap Long: -109.2414 Points
Lav: 11.55342Spread MT5 flytendeHigh: 11.61435
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
05:06 (Local)
Opens in 4h 44m
Tokyo
04:06 (Local)
Opens in 4h 54m
London
20:06 (Local)
Opens in 11h 54m
New York
15:06 (Local)
Closes in 0h 54m

EURSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 95.60Gjennomsnitt: 119.51
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SEK X USDSEK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet EUR/SEK pÄvirkes sterkt av forholdet mellom to store europeiske Þkonomier: Sverige og euroomrÄdet. I likhet med de fleste europeiske valutakryssene er det en sterk sammenheng mellom de to pÄ grunn av deres nÊre politiske, kommersielle og kronen skygger ofte euroens bevegelser, og verdien av de to i forhold til hverandre er sjelden vanskelig Ä forutsi. Ideelt for investorer som Þnsker Ä diversifisere sine portefÞljer vekk fra de fire store, dette valutaparet er vanligvis relativt stabilt og lav risiko.

For Ä investere nÄ,kontakt FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!