EURPLN - Euro / Polish Zloty

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
09:45 (Local)
Opens in 0h 5m
Tokyo
08:45 (Local)
Opens in 0h 15m
London
00:45 (Local)
Opens in 7h 15m
New York
19:45 (Local)
Opens in 13h 45m

EUR PLN Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 40.48Gjennomsnitt: 43.14
cTrader Limit og Stop-nivÄ0
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 X EURUSD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD10 / USDPLN Rate
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen EUR/PLN er ofte et ideelt valg for de som Þnsker Ä gjÞre sin fÞrste fortjeneste utover de fire store. Ved Ä koble sammen to store Þkonomier, euroomrÄdet og Polen, er det en sterk sammenheng mellom disse valutaene, med Zloty som ofte skygger euroen. Egnet for nybegynnere og erfarne profesjonelle, EUR/PLN-paret er briljant for Ä diversifisere og balansere tradingportefÞljer.

Investi dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!