Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURNZD - Euro / New Zealand Dollar

Swap Short: 3.2884 PointsSwap Long: -12.1365 Points
Lav: 1.70891Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.72194
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:06 (Local)
Closes in 2h 6m
Tokyo
12:06 (Local)
Closes in 2h 54m
London
04:06 (Local)
Opens in 3h 54m
New York
23:06 (Local)
Opens in 10h 24m

EURNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 2.10Gjennomsnitt: 2.57
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen EUR/NZD er ikke allment handlet utenfor New Zealand, men det har ennÄ et nisjested Ä fylle i portefÞljen til den erfarne investoren. Parets ytelse er avhengig av sammenhengen mellom to store verdensÞkonomier : Euro-regionen og New Zealand. De to er pÄvirket av mange ikke-relaterte faktorer, og dette betyr at forholdet mellom disse valutaene ofte er uregelmessig og vanskelig Ä forutsi. Disse faktorene gjÞr kombinasjonen stort sett uegnet for nybegynnere, men for erfarne tradere kan det levere fortjeneste like stor som risikoen.

Legg det til din portefÞlje nÄ medFxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!