Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURNOK - Euro / Norwegian Krone

Swap Short: -115.5257 PointsSwap Long: -92.7459 Points
Lav: 11.78596Spread MT5 flytendeHigh: 11.90152
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
04:54 (Local)
Opens in 4h 56m
Tokyo
03:54 (Local)
Opens in 5h 6m
London
19:54 (Local)
Opens in 12h 6m
New York
14:54 (Local)
Closes in 1h 6m

EURNOK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 68.60Gjennomsnitt: 101.53
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 NOK X USDNOK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Vanligvis betegnet "Euro Nokkie", er EUR/NOK-valutakombinasjonen et mindre par, men likevel fortsatt populÊrt i Forex-markedet. Som de fleste europeiske valutakryssene, er det en ideell fÞrste fortjeneste utover de store, og tilbyr en fantastisk muligheten til Ä diversifisere portefÞljen og balansere risikoen. Selv om Krone har en tendens til Ä skygge euroen, oppmuntrer de nÊre politiske, Þkonomiske og Þkonomiske bÄndene til de to Þkonomiene til stÞrre spread og raske svingninger sammenlignet med andre Euro-kryss. Hvis du er ute etter en middels risikospredning, kan EUR/NOK-paret vÊre perfekt for deg.

Investi dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!