EURJPY - Euro / Japanese Yen

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
03:59 (Local)
Opens in 5h 51m
Tokyo
02:59 (Local)
Opens in 6h 1m
London
18:59 (Local)
Opens in 13h 1m
New York
13:59 (Local)
Opens in 19h 31m

EUR JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 0.80Gjennomsnitt: 1.20
cTrader Limit og Stop-nivÄ0
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 X EURUSD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD1000 / USDJPY Rate
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordrebekreftelsesregler.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet EUR/JPY er allment ansett som en safehaven handel, og det blir stadig mer populÊrt blant investorer. Valutaparet er knyttet til sterke bevegelser, og selv om det ofte sammenlignes med EUR/GBP-paret, beveger det seg vanligvis nesten dobbelt sÄ mye nÄr det gjelder pips. Den siste tiden har den japanske yenen vÊrt pÄ vei oppover, og den forventes Ä fortsette pÄ samme mÄte i overskuelig fremtid. Den spesielle karakteren til dette paret passer best til trendtradere.

Hvis du vil legge til EUR/JPY-paret i portefĂžljen din, kontaktFxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!