EURGBP - Euro / British Pound

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
06:06 (Local)
Opens in 3h 44m
Tokyo
05:06 (Local)
Opens in 3h 54m
London
21:06 (Local)
Opens in 10h 54m
New York
16:06 (Local)
Opens in 17h 24m

EUR GBP Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 0.50Gjennomsnitt: 0.92
cTrader Limit og Stop-nivÄ0
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 X EURUSD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD10 * GBPUSD Rate
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordrebekreftelsesregler.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen EUR/GBP er et av de mest omsatte parene pÄ forexmarkedet, og finnes i bÞkene til tusenvis av tradere rundt om i verden. Det sammenfÞyer to av de stÞrste og mest Þkonomisk og politisk viktige Þkonomiene i Europa. Takket vÊre disse nasjonenes gjensidige avhengighet er paret et relativt stabilt valutapar og markant mindre volatilt enn de fleste euro- og GBP-baserte kryss. Det er sterkt pÄvirket av handlinger fra Bank of England og European Central Bank mens dens lave risiko og hÞye forutsigbarhet gjÞr det til et veldig godt valg for nybegynnere og mer erfarne investorer.

Invester i EUR/GBP-paret i dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!