Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURDKK - Euro / Danish Krone

Swap Short: -71.2138 PointsSwap Long: -59.3788 Points
Lav: 7.44672Spread MT5 flytendeHigh: 7.44978
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
05:07 (Local)
Opens in 52h 43m
Tokyo
04:07 (Local)
Opens in 52h 53m
London
20:07 (Local)
Opens in 59h 53m
New York
15:07 (Local)
Closes in 0h 53m

EURDKK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 34.70Gjennomsnitt: 38.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Som de fleste europeiske valutakryssene, er EUR/DKK-kombinasjonen godt egnet for de som Þnsker Ä gjÞre sin fÞrste fortjeneste utenfor de store. Paret er ikke mye handlet i Storbritannia, men det er ekstremt populÊrt hos tradere i Danmark og dets naboland. Kombinasjonen er sterkt pÄvirket av europeisk politikk og policyer, med den danske kronen skygger ofte euroens bevegelser. Hvis du Þnsker Ä diversifisere portefÞljen din, kan denne koblingen vÊre ideell for deg.

Investeri dag med FxPro.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!