Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Execution
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: N/AGjennomsnitt: 1.43
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivå0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CHF X USDCHF Rate
Minimum kontraktstørrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1000 EUR
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivå> 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordrebekreftelsesregler.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen EUR/CHF blir ikke fullt så ofte handlet som andre par, men det har fortsatt en viktig rolle å spille i mange tradingporteføljer. Sammenhengen mellom de to valutaene er utrolig sterk, noe som dermed definerer et omvendt forhold mellom 2. Dette kan tilskrives de nære båndene mellom euroområdet og Sveits, innledet med frihandelsavtalen etablert i 1972. Som følge av at euroområdene trekker sammen, oppstår det hos Sveits en krusningseffekt. Dessuten har paret gjennomgått en høyt flyktig periode da den sveitsiske nasjonalbanken overrasket markedene ved å fjerne dens 1,20 valutagrense, og forårsaket den største registrerte bevegelse i et kryss valutapar.

Hvis du vil legge til EUR/CHF valutaparet i porteføljen din,kontaktFxPro i dag.

Start trading nå eller Try Demo Account

Practise like a Pro!