Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURCAD - Euro / Canadian Dollar

Swap Short: 6.2012 PointsSwap Long: -11.8022 Points
Lav: 1.34107Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.34829
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
16:07 (Local)
Closes in 0h 5m
Tokyo
14:07 (Local)
Closes in 0h 53m
London
06:07 (Local)
Opens in 1h 53m
New York
01:07 (Local)
Opens in 8h 23m

EURCAD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.00Gjennomsnitt: 1.30
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 CAD X USDCAD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Selv om det ikke er den mest populÊre valutakombinasjonen, som nesten alle Euro-kryss, har EUR/CAD-paret fortsatt et betydelig antall tilhengere. Parets resultater er avhengig av sammenhengen mellom to store Þkonomier: euroomrÄdet og Canada . Kombinasjonen har en tendens til Ä oppfÞre seg pÄ en lignende mÄte som slektningen EUR/USD, selv om et lavere volum handler betyr at dette paret er mer utsatt for plutselige svingninger. Hvis du Þnsker Ä ta din fÞrste fortjeneste fra en av de fire store, kan dette vÊre den perfekte kombinasjonen for deg.

For Ä investere,kontaktFxPro nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!