Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

EURAUD - Euro / Australian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 0.1269 PointsSwap Long: -9.5824 Points
Lav: 1.54360Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.55278
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
18:09 (Local)
Opens in 15h 41m
Tokyo
16:09 (Local)
Opens in 16h 51m
London
07:09 (Local)
Opens in 0h 51m
New York
02:09 (Local)
Opens in 7h 21m

EURAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 0.90Gjennomsnitt: 1.55
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 AUD X USDAUD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 EUR
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Selv om det ikke er mye handlet, har EUR/AUD-valutakombinasjonen fortsatt en betydelig global etterspÞrsel, og er spesielt populÊr blant australske investorer. Parets utfÞrelse er avhengig av forholdet mellom to av verdens stÞrste og mest Innflytelsesrike Þkonomier: EuroomrÄdets og Australias. Selv om disse landenes Þkonomiske statuser er pÄvirket av en rekke divergerende faktorer, betyr deres bÄnd til mange av de samme globale Þkonomiene at paret er mindre volatilt enn mange av de mer eksotiske kombinasjonene. du Þnsker Ä ta din fÞrste fortjeneste fra en av de fire store, da kan dette vÊre en ideell sammenkobling for deg.

KontaktFxPro Ă„ investere i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!