info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHøy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
19:52 (Local)
Opens in 13h 58m
Tokyo
18:52 (Local)
Opens in 14h 8m
London
10:52 (Local)
Closes in 5h 38m
New York
05:52 (Local)
Opens in 3h 38m

CHF SGD Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (Utførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 9.00Gjennomsnitt: 11.25
cTrader Limit og Stop-nivå0.0008
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollarMax. Leverage is 1:20
Minimum kontraktstørrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD10 / USDSGD Rate
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen0.01 lot
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivå> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/8/2019 – 25/8/2019. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen CHF/SGD kartlegger sammenhengen mellom to viktige internasjonale valutaer: den sveitsiske francen og den asiatiske dollaren. Sammenkoblingen har en historie med uforutsigbarhet, og det gjør det til en ideell investering for den erfarne tradere med en libertinsk tilnærming for til risiko. Volatile og uregelmessige, økonomiene i disse globale kraftverkene er påvirket av svært forskjellige faktorer, og selv om dette betyr at de sjelden følger samme mønster, kan denne unike kombinasjonen levere fantastiske fortjenester i traderes hender.

Hvis du vil legge til CHF/SGD-kombinasjonen i porteføljen din,kontaktvårt team i dag.

Få CHFSGD tradingideer

Få daglige tradingsignaler på:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nå
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFå GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)