Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Swap Short: -3.0928 PointsSwap Long: -26.5499 Points
Lav: 1.44463Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.44957
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:05 (Local)
Closes in 2h 7m
Tokyo
12:05 (Local)
Closes in 2h 55m
London
04:05 (Local)
Opens in 3h 55m
New York
23:05 (Local)
Opens in 10h 25m

CHFSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 8.00Gjennomsnitt: 10.88
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 CHF (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 CHF
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen CHF/SGD kartlegger sammenhengen mellom to viktige internasjonale valutaer: den sveitsiske francen og den asiatiske dollaren. Sammenkoblingen har en historie med uforutsigbarhet, og det gjÞr det til en ideell investering for den erfarne tradere med en libertinsk tilnÊrming for til risiko. Volatile og uregelmessige, Þkonomiene i disse globale kraftverkene er pÄvirket av svÊrt forskjellige faktorer, og selv om dette betyr at de sjelden fÞlger samme mÞnster, kan denne unike kombinasjonen levere fantastiske fortjenester i traderes hender.

Hvis du vil legge til CHF/SGD-kombinasjonen i portefÞljen din,kontaktvÄrt team i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!