Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

CHFJPY - Swiss Franc / Japanese Yen

Swap Short: -4.8095 PointsSwap Long: -3.0312 Points
Lav: 146.581Spread MT5 flytendeHĂžy: 147.460
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:21 (Local)
Closes in 0h 51m
Tokyo
13:21 (Local)
Closes in 1h 39m
London
05:21 (Local)
Opens in 2h 39m
New York
00:21 (Local)
Opens in 9h 9m

CHFJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 0.80Gjennomsnitt: 2.98
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 CHF (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 CHF
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen CHF/JPY er avhengig av to av de mest velstÄende Þkonomiene i verden: Japan og Sveits. De Þkonomiske prognosene for de to nasjonene pÄvirkes av svÊrt forskjellige faktorer, noe som betyr at paret er relativt volatil. Selv om koblingen kan vÊre vanskelig Ä forutsi, betyr den hÞye risikoen at den gir noen fristende muligheter for den erfarne investoren.

For Ä legge til CHF/JPY-kombinasjonen til portefÞljen din,kontaktFxPro nÄ.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!