Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -12.5394 PointsSwap Long: 9.1196 Points
Lav: 102.713Spread MT5 flytendeHĂžy: 103.274
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:00 (Local)
Closes in 1h 12m
Tokyo
13:00 (Local)
Closes in 2h 0m
London
04:00 (Local)
Opens in 4h 0m
New York
23:00 (Local)
Opens in 10h 30m

CADJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 0.80Gjennomsnitt: 1.23
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 JPY X USDJPY Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 CAD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 CAD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Selv om det ikke vanligvis betraktes som et stort valutapar, er CAD/JPY-kombinasjonen fortsatt populĂŠr blant investorer. Det er litt vanskeligere Ă„ forutsi enn slektningen USD/JPY, men den hĂžye volatiliteten og hyppigere svingninger innebĂŠrer at paret kan gi et smart alternativ til den erfarne investoren. Med en middels risiko gir det noen fantastiske muligheter til Ă„ gi betydelig fortjeneste.

Hvis du vil legge til CAD/JPY valutakombinasjonen i portefĂžljen din, kan dukontakteoss i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!