Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

AUDSGD - Australian Dollar / Singapore Dollar

Swap Short: -6.982 PointsSwap Long: -9.8614 Points
Lav: 0.91957Spread MT5 flytendeHĂžy: 0.92895
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
15:01 (Local)
Closes in 1h 11m
Tokyo
13:01 (Local)
Closes in 1h 59m
London
05:01 (Local)
Opens in 2h 59m
New York
00:01 (Local)
Opens in 9h 29m

AUDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 6.50Gjennomsnitt: 14.81
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 SGD X USDSGD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 AUD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Utviklingen av AUD/SGD-valutakombinasjonen er avhengig av den flyktige korrelasjonen mellom to av verdens stÞrste Þkonomier: Australia og Singapore. De Þkonomiske forholdene i de to Þkonomiene kan variere dramatisk pÄ grunn av de divergerende faktorene som pÄvirker disse veldig forskjellige nasjonene. Denne volatiliteten gjÞr AUD/SGD-paret til en relativt hÞy risiko, og gjÞr den til et ideelt tillegg til den modige investors portefÞlje.

For mer informasjon om paret,kontaktFxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!