Tradingvilkår

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 60.80Gjennomsnitt: 70.67
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivå0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimum kontraktstørrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minste trinn for å øke kontraktstørrelsen1000 AUD
Marginkrav for å åpne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivå> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøker å gi konkurransedyktige spreads i alle åpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstående er kun gitt som veiledende formål. Kunder anbefales å sjekke viktige nyhetsbrev i vår økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal være underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen AUD/PLN er ikke vanlig i Storbritannia, men det kan fortsatt gjøre et flott tillegg til porteføljen din. Resultatet avhenger av det flyktige forholdet mellom to store økonomier: Polen og Australia. Den divergerende økonomiske politikken til disse to nasjonene betyr at sammenhengen mellom dem ofte er vanskelig å forutsi, men den høye risikoen knyttet til sammenkoblingen betyr at det kan gi betydelige fordeler i hendene på en erfaren investor.

Hvis du tror at AUD/PLN valutakombinasjonen ville være et nyttig tillegg til porteføljen din,kontaktFxPro i dag for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

Start trading nå eller Try Demo Account

Practise like a Pro!