Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.72% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

AUDPLN - Australian Dollar / Polish Zloty

Swap Short: 36.2326 PointsSwap Long: -94.435 Points
Lav: 3.14995Spread MT5 flytendeHĂžy: 3.17110
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
14:36 (Local)
Closes in 1h 36m
Tokyo
12:36 (Local)
Closes in 2h 24m
London
04:36 (Local)
Opens in 3h 24m
New York
23:36 (Local)
Opens in 9h 54m

AUDPLN Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 77.40Gjennomsnitt: 94.90
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 PLN X USDPLN Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 AUD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen AUD/PLN er ikke vanlig i Storbritannia, men det kan fortsatt gjÞre et flott tillegg til portefÞljen din. Resultatet avhenger av det flyktige forholdet mellom to store Þkonomier: Polen og Australia. Den divergerende Þkonomiske politikken til disse to nasjonene betyr at sammenhengen mellom dem ofte er vanskelig Ä forutsi, men den hÞye risikoen knyttet til sammenkoblingen betyr at det kan gi betydelige fordeler i hendene pÄ en erfaren investor.

Hvis du tror at AUD/PLN valutakombinasjonen ville vĂŠre et nyttig tillegg til portefĂžljen din,kontaktFxPro i dag for Ă„ se hvordan vi kan hjelpe deg.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!