Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 84.69% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

AUDNZD - Australian Dollar / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 1.1717 PointsSwap Long: -9.5719 Points
Lav: 1.06110Spread MT5 flytendeHĂžy: 1.06264
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
19:57 (Local)
Opens in 13h 53m
Tokyo
17:57 (Local)
Opens in 15h 3m
London
08:57 (Local)
Closes in 7h 33m
New York
03:57 (Local)
Opens in 5h 33m

AUDNZD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 1.00Gjennomsnitt: 1.60
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 NZD X USDNZD Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 AUD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Vanligvis kalt "Aussie Kiwi", holder AUD/NZD-valutakombinasjonen en betydelig etterspÞrsel. Den er mindre handlet enn mange andre koblinger, og som fÞlge av det har en tendens til Ä svinge oftere enn noen av sine AUD og NZD kryss-motparter. Spreadene er brede pÄ grunn av markedets mellomstore likviditet - noe som ikke er en dÄrlig ting for de med en relativt hÞy risikoterskel.

KontaktvÄrt FxPro-team nÄ for Ä investere.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!