Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 79.28% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

Swap Short: 0 Swap Long: 0
Lav: 0Spread {{platformType}} flytendeHigh: 0
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
10:43 (Local)
Opens in 23h 7m
Tokyo
08:43 (Local)
Opens in 24h 17m
London
00:43 (Local)
Opens in 31h 17m
New York
19:43 (Local)
Opens in 37h 47m
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,35 $ per 10K tradet
Minimum: 33.20Gjennomsnitt: 37.75
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit og Stop-nivÄ0 points
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 DKK X USDDKK Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse1000 AUD (0.01 lots)
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen1000 AUD
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutakombinasjonen AUD/DKK er ikke mye handlet i Storbritannia, men det betyr likevel ikke at det ikke er noe sted for det i din portefÞlje. Med volatile og hÞye risikoer, er parets ytelse avhengig av den uberegnelige sammenhengen mellom den danske kronen og den australske dollaren. Selv om det regnes som en gamble, kan paret levere noe betydelig fortjeneste nÄr det brukes av erfarne hender.

Hvis du Ăžnsker Ă„ investere i kombinasjonen, kan dukontakte FxPro i dag.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!