info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
12:35 pm (Local)
Closes in 3h 37m
Tokyo
10:35 am (Local)
Closes in 4h 25m
London
2:35 am (Local)
Opens in 5h 25m
New York
9:35 pm (Local)
Opens in 11h 55m

AUD CHF Trading Chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpread + 0,45 $ per 10K tradet
Minimum: 0.60Gjennomsnitt: 1.28
cTrader Limit og Stop-nivÄ0
Brukt margin (1: 100 leverage-sats) i amerikanske dollar1000 X USDCHF Rate
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
1 TICK verdi per 1 lot i USD10 / USDCHF Rate
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0

Tradingtid (britisk tid) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Kun hvis margenivÄ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/8/2019 – 25/8/2019. Selv om FxPro forsĂžker Ă„ gi konkurransedyktige spreads i alle Ă„pningstider, bĂžr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstĂ„ende er kun gitt som veiledende formĂ„l. Kunder anbefales Ă„ sjekke viktige nyhetsbrev i vĂ„r Ăžkonomiske kalender, som blant annet kan fĂžre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Valutaparet AUD/CHF sammenfÞyer en av Europas viktigste Þkonomier med det mektige av Australia. Kombinasjonen er volatil og hÞyrisiko, noe som betyr at fÄ investorer innlemmer den i sine portefÞljer. Uregelmessig natur betyr at det kan gi fortjeneste like imponerende som tapene.

Hvis du tror at AUD/CHF-kombinasjonen ville vÊre det ideelle tillegget til parene dine,kontaktFxPro nÄ.

FĂ„ AUDCHF tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)