info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 78.90% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 80.59% av private investorer taper penger nÄr de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandÞren . Du bÞr vurdere om du forstÄr hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har rÄd til Ä ta hÞy risiko med mulighet for Ä miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

Brent crude oil spot (CFD)

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 0.00Spread MT4 flytendeHĂžy: 0.00
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
4:15 am (Local)
Opens in 29h 35m
Tokyo
3:15 am (Local)
Opens in 29h 45m
London
7:15 pm (Local)
Opens in 36h 45m
New York
2:15 pm (Local)
Opens in 43h 15m

Brent chart

D1
W1
M1
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Brent Oil er en lett rÄolje som er tungt omsatt i markedet. Det er litt tyngre enn WTI.

TradingvilkÄr

plattform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Execution (UtfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
cTraderSpreads
Minimum: 4.00Gjennomsnitt: 8.64
Minste prisfluktuasjon0.001
1 lot stĂžrrelse1,000 Barrels
1 tick verdi 1 USD
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **1.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄspread

Tradingtid (britisk tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 01:00 AM UK time)

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Dynamisk leverage gjelder. For cTrader, vennligst henvis til symbolspesifikasjonene pÄ din tradingplattform.

FĂ„ BRENT tradingideer

FÄ daglige tradingsignaler pÄ:
  • Aksjer/indekser
  • Forex
  • Gull/Olje
Trading CentralDrevet av
TradingCentral
Registrer deg nÄ
Chart
TARGET (KJØP)Åpne kontoFĂ„ GRATIS tradingsignaler TARGET (SELG)