Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for ü miste penger raskt pü grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk pü om du forstür hvordan CFDer fungerer, og om du har rüd til ü miste pengene dine.

THETAUSD - THETA vs US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -20 %Swap Long: -20 %
Lav: 0.737Spread MT5 flytendeHigh: 0.770
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
01:04 (Local)
Opens in 8h 46m
Tokyo
00:04 (Local)
Opens in 8h 56m
London
16:04 (Local)
Closes in 0h 26m
New York
11:04 (Local)
Closes in 4h 56m

THETAUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

TradingvilkĂĽr

plattform
Edge
Edge
MT4
MT5
Execution
Market Execution (Markedsutførelse)
Market Execution (Markedsutførelse)
EdgeFlytende spreads
Minimum: 10.00Gjennomsnitt: 22.01
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit og Stop-nivĂĽ25
1 tick verdi 0.001
Minimum kontraktstørrelse0.01 lot
1 lot størrelse1 THETA
1 PIP verdi per 1 lot i USD0.001 USD
Minste trinn for ü øke kontraktstørrelsen0.01 lot
Marginkrav for ĂĽ ĂĽpne en lockposisjon *0
Execution-modusMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Kun hvis margenivĂĽ> 100%

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøker ü gi konkurransedyktige spreads i alle üpningstider, bør kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. Ovenstüende er kun gitt som veiledende formül. Kunder anbefales ü sjekke viktige nyhetsbrev i vür økonomiske kalender, som blant annet kan føre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŚre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nĂĽ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!