info
Invester ansvarlig. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.54% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.78% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Hjelpesenter - Ordliste

Day Trading (Day Trading)

Day Trading er praksis med å kjøpe og selge en underliggende ressurs innen en enkelt handelsdag, og utnytte daglige markedssvingninger. Det innebærer vanligvis bruk av høy margin for å kunne dra nytte av relativt små bevegelser i pris. De vanligste markedene for Day Trading er Forex og aksjemarkedet. Day Trading er avgjørende for markedene, siden deres aktiviteter gir likviditet og opprettholder effektivitet gjennom arbitrasje. I dagens markeder er flertallet av Day Trades gjort av automatiserte tradingalgoritmer.