Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har hÞy risiko for Ä miste penger raskt pÄ grunn av leverage. 83.39% av private investorer mister penger med denne leverandÞren. Tenk pÄ om du forstÄr hvordan CFDer fungerer, og om du har rÄd til Ä miste pengene dine.

DAX Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Lav: 15928.0Spread MT5 flytendeHigh: 16020.5
Globale aksjeutvekslingstider
Sydney
04:22 (Local)
Opens in 53h 28m
Tokyo
03:22 (Local)
Opens in 53h 38m
London
19:22 (Local)
Opens in 60h 38m
New York
14:22 (Local)
Closes in 1h 38m

DAX Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere resultater er ikke en garanti eller forutsigelse av fremtidig ytelse.

Tyskland 40 eller DAX aksjeindeksen er referanseindeksen for aksjemarkedet i Tyskland, og sporer resultatene til 40 av de stÞrste tyske selskapene som handles pÄ Frankfurt BÞrs. Selskapene som er inkludert i indeksen, er valgt ut fra ordre bokvolum og markedsverdi.

TradingvilkÄr

plattform
MT4
MT4
MT5
Execution
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Instant execution (Øyeblikkelig utfÞrelse)
Market Execution (MarkedsutfĂžrelse)
MT4Flytende spreads
Minimum: 35.00Gjennomsnitt: 53.40
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minste prisfluktuasjon0.5
1 lot stĂžrrelse25 Index
1 tick verdi 12.5 EUR
Minimum kontraktstĂžrrelse0.01 lot
Minste trinn for Ă„ Ăžke kontraktstĂžrrelsen0.01 lot
Brukt margin per 1 lot **2.00%
Marginkrav for Ă„ Ă„pne en lockposisjon *0
Limit og Stop-nivÄ15

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart trading Trading only for closing positionsExpiration date
December 2022#GER40_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#GER40_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#GER40_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#GER40_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#GER40_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

* Kun hvis margenivÄ> 100%

** Margin gjelder for volumer pÄ opptil 50 lot. Vennligst se Futures Leverage Informasjon for stÞrre volumer

** Dynamisk leverage gjelder. For cTrader, vennligst henvis til symbolspesifikasjonene pÄ din tradingplattform.

Spreads som tilbys er en refleksjon av det tidsveide gjennomsnittet fra 09:00 til 21:00 (GMT) for perioden 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsÞker Ä gi konkurransedyktige spreads i alle Äpningstider, bÞr kundene merke seg at disse kan variere og er utsatt for underliggende markedsforhold. OvenstÄende er kun gitt som veiledende formÄl. Kunder anbefales Ä sjekke viktige nyhetsbrev i vÄr Þkonomiske kalender, som blant annet kan fÞre til utvidelse av spreads.

Faste spreads skal bare gjelde for "Instant-ordrer". Alle andre ordretyper skal vĂŠre underlagt ordre-executionpolicyen.

Start trading nÄ eller Try Demo Account

Practise like a Pro!